Videoproducties

Diensten / Videoproducties

Lees ook: Trainingen

Er zijn vele manieren hoe zichtbaarheid kunt creëren; opvallende videocontent is misschien wel één van de leukste en meest effectieve tool om dit te bereiken.

Mensen zijn dol op video. Het bevat veel meer informatie dan een platte tekst, denk aan o.a. sfeer, geluid, gevoel. Hierdoor breng je door middel van video het verhaal van het bedrijf beter over en is de kans groter dat je de klant activeert.

Meer weten over de videoconcepten die Zakelijk Zichtbaar aanbiedt, lees verder. 

Product Video

De klant laten zien hoe interessant jullie product is? Dan is de productvideo een absolute must.

In deze video wordt de klant op de juiste manier geïnformeerd over de features van jullie producten en wordt de interesse gewekt. Deze houdbare video content is voor lange tijd in te zetten en perfect vooronder andere e-commerce en retail bedrijven.

Social Video's

Social media is uitstekende manier om jullie doelgroep te bereiken. Helaas is de ontwikkeling van content vaak lastig en tijdrovend. Door het videoconcept Social Video's is jullie content tekort verleden tijd!

Zakelijk Zichtbaar ontwikkelt samen met jullie medewerkers professionele video content. Genoeg voor de komende maanden en dat allemaal in één dag!

Linkedin Cover Video

De LinkedIn Cover Video zorgt ervoor dat al jouw LinkedIn profielbezoekers in een oogwenk jouw zakelijke pitch zien. Met deze video breng je niet alleen veel meer informatie over dan een profielfoto, óók overtuig je jouw doelgroep om voor jou te kiezen.

Video op maat

Speciale wensen of ideeën voor een toffe productie? Maatwerk = Mogelijk. Wij gaan graag het gesprek met je aan.