Videoproducties

Diensten / Videoproducties

Het consumeren van informatie verandert en video krijgt steeds meer de voorkeur. Waarom? Omdat het, van alle contentformats, toch wel meest lijkt op het echte leven; gebruik het! 

Ontdek hieronder meer over de videoconcepten die wij aanbieden.

Social Video's

Social media is een uitstekende manier om jullie doelgroep te bereiken. Helaas kan het ontwikkelen van videocontent lastig en tijdrovend zijn. Gelukkig kan het ook anders! Dankzij het videoconcept 'Social Video’s' behoort een gebrek aan content tot het verleden, en beschikken jullie altijd over hoogwaardige content die naadloos aansluit op jullie merkverhaal.

Zakelijk Zichtbaar ontwikkelt samen met jullie medewerkers professionele videocontent. Hierbij helpen we de medewerkers stapsgewijs hoe óók zij gemakkelijk en comfortabel voor de camera kunnen staan. 

Zichtbaarheid was nog nooit zo gemakkelijk!

Ja, ik wil dit!

Thought Leader Video's

Het intellectuele kapitaal van een CEO/Founder geldt in de huidige tijd als een van de meest waardevolle troeven van een bedrijf. Echter, het doeltreffend presenteren van dit gedachtegoed blijkt vaak een uitdagend door onder andere een beperkte tijd, gebrek aan inspiratie of het oncomfortabel zijn voor de camera.

Het Thought Leader Video-concept is op maat gemaakt voor Founders/CEO's van Saas-bedrijven. In één dag nemen we je mee in de wereld van video en krijg je een reeks video’s waarmee je direct kan starten met het claimen van jouw autoriteit. 

Elevate your Leadership

Ja, ik wil dit!

Maatwerk

Heb je de wens voor een losse bedrijfsproductie of een te gekke creatieve creatie? Niets is te gek voor het team van Zakelijk Zichtbaar. Samen maken we jouw unieke bedrijfscreatie, zoals jij wil!

Ja, ik wil dit!