Home / Portfolio

Portfolio

OSW

Voor het occasionsplatform van OSW ontwikkelde Zakelijk Zichtbaar verschillende explainervideo's. Deze uitlegvideo's krijgen klanten te zien zodra ze een account hebben afgesloten en hebben als doel de customer journey verder te bevorderen. De presentatie werd verzorgd door www.caressa-timmermans.nl.

KIJKSHOP

Video maakt uitdagende concepten begrijpelijk en brengt abstracte ideeën tot leven. Precies waarom educatie en video zo goed samengaan. In opdracht van Kijkshop produceerde Zakelijk Zichtbaar een reeks trainingsvideo’s. Video's specifiek ontworpen om Kijkshop streamers te ondersteunen bij het verbeteren van de kwaliteit van hun live-uitzendingen. De presentatie werd verzorgd door www.caressa-timmermans.nl.

VOEDING MAAKT JE BETER

In samenwerking met Sharon en haar team hebben we met plezier autoriteitscontent geproduceerd. Via deze social media-content wordt gerichte kennis gedeeld die is afgestemd op de doelgroep. We hebben prikkelende teasers, boeiende keynote-fragmenten, sfeervideo's en foto's aangeleverd. 

FOX RECRUITMENT

Een dag vol inspirerende contentcreatie op een geweldige locatie. Samen met het team van FOX Recruitment hadden wij het genoegen om authentieke content te produceren, waarmee ze hun sociale mediakanalen de komende maanden kunnen vullen. Naast boeiende keynote-fragmenten hebben we sfeervideo's en foto's aangeleverd die hun merkverhaal tot leven brengen.

BRIMIT

In opdracht van BRIMIT hebben wij diverse internationale campagnevideo's geproduceerd die aansluiten bij hun doelgroepen. De presentatie werd verzorgd door www.caressa-timmermans.nl.