Home / Portfolio

Portfolio

Fox Recruitment

Een dag vol inspirerende contentcreatie op een geweldige locatie. Samen met het team van FOX Recruitment hadden wij het genoegen om authentieke content te produceren, waarmee ze hun sociale mediakanalen de komende maanden kunnen vullen. Naast boeiende keynote-fragmenten hebben we sfeervideo's en foto's aangeleverd die hun merkverhaal tot leven brengen.

VOEDING MAAKT JE BETER

In samenwerking met Sharon en haar team hebben we met plezier autoriteitscontent geproduceerd. Via deze social media-content wordt gerichte kennis gedeeld die is afgestemd op de doelgroep. We hebben prikkelende teasers, boeiende keynote-fragmenten, sfeervideo's en foto's aangeleverd. 

BRIMIT

In opdracht van BRIMIT hebben wij diverse internationale campagnevideo's geproduceerd die aansluiten bij hun doelgroepen. De presentatie werd verzorgd door www.caressa-timmermans.nl.

LIV HYPOTHEKEN

Om geïnteresseerden van het nieuwbouwproject De Havenkade te informeren over de Financieringsbelofte van LIV Hypotheken ontwikkelde wij onder andere deze bedrijfsvideo. De uitingen waren onderdeel van een digitale nieuwsbrief aan potentiële kopers. De presentatie werd verzorgd door www.caressa-timmermans.nl.

Jouw bedrijf in beeld?